Bar is gesloten
Kamer met bed

Genieten met hoofdletter G

Verblijf je in pastorie Caeneghem, dan waan jij je even in een andere wereld. De pittoreske omgeving, gezellige setting, comfortabele kamers, het heerlijke ontbijt, … Hier krijg je een instant vakantiegevoel.

Onze vier gastenkamers bieden voor elk wat wils. Bovendien organiseren we het hele jaar door gezellige evenementen. Kom op die momenten logeren en je beleeft de pastorie op z’n best. Hoewel … weinig kan op tegen de zalige rust die je hier dag in, dag uit ervaart!

Boek nu

Kamer 1

Klassevolle kamer met ligbad en zicht op de kerk.
Meer weten

Kamer 2

Moderne kamer met strakke gietvloer en zicht op de kerk.
Meer weten

Kamer 3

Sfeervolle en gezellige kamer met zicht op de kerk.
Meer weten

Kamer 4

De kamer om te genieten van comfort en tuinzicht!
Meer weten

informeer naar onze speciaal "GROEPSARRANGEMENT", ( 4 koppels )
Logeren én exclusief dineren met 8 vrienden.

private diner

 

Proeven & klinken

Proeven & klinken

Elke ochtend serveren we een lekker vers ontbijt. Vlei je neer en laat je bedienen, want hier ontbijt je zoals het hoort. Proef lokale kazen, lekker brood, vers fruit, … En voor de durvers is er een verkwikkende superfoodboost om de dag goed te starten! 
Wil je dineren of lunchen? Dat kan op aanvraag en volgens wat de huispot schaft. Natuurlijk kunnen we je ook enkele gezellige restaurantjes en cafés in de regio aanraden. 

vergezicht over Kanegem

Heerlijk rustig en toch centraal

Pastorie Caeneghem vormt de ideale uitvalsbasis om Gent en Brugge te bezoeken. Of spring op de fiets en ontdek het Brugse Ommeland of de Kunstroute in Latem. Ook voor wandelaars is dit een droomregio. Ohja, de GR129 ligt op … wandelafstand.  

Meer tips om je verblijf in pastorie Caeneghem onvergetelijk te maken?

Ontdek onze favorieten!

Onze tips