Boek een kamer
Kamer met bed

Genieten met hoofdletter G

Verblijf je in pastorie Caeneghem, dan waan jij je even in een andere wereld. De pittoreske groene omgeving, gezellige setting, de leuke bar, comfortabele kamers, het heerlijke ontbijt, … Hier krijg je een instant vakantiegevoel.

Onze vijf gastenkamers op de eerste verdieping bieden voor elk wat wils. We hebben vier kamers voor twee personen en een familiekamer voor ouders met twee kinderen ( tot 16 jaar )
Het ontbijt is altijd inbegrepen in de kamerprijs. Smakelijk !

Mag het wat meer zijn? Combineer je verblijf dan met met één van onze arrangementen en beleef de pastorie op haar best. Hoewel... weinig kan op tegen de zalige rust die je hier dag in, dag uit ervaart!

Boek nu  Arrangementen

 

Handige informatie :

  • Heb je een elektrische wagen? Geen stress, op onze privéparking zijn er twee laadpunten ( tegen betaling )
  • voor een fietstochtje tijdens je verblijf, hebben we Elektrische KOGA-fietsen te huur. reserveer ze bij je boeking ( 35€/dag )
  • Brave hondjes zijn toegelaten als deze permanent aan de leiband blijven en andere gasten niet storen. Ze overnachten in een eigen bench in de afgesloten orangerie op de benedenverdieping. Om hygiënische redenen mogen huisdieren NIET op de kamer verblijven.

Kamer 1

Klassevolle kamer met ligbad en zicht op de kerk.
Meer weten

Kamer 2

Moderne kamer met strakke gietvloer en zicht op de kerk.
Meer weten

Kamer 3

Sfeervolle en gezellige kamer met zicht op de kerk.
Meer weten

Kamer 4

De kamer om te genieten van comfort en zicht op de achtertuin.
Meer weten

Kamer 5

Nieuwe kamer voor ouders met 2 kids.
Met zicht op de achtertuin.
Meer weten

informeer naar onze speciaal "GROEPSARRANGEMENT", ( 5 koppels)
Logeren én exclusief dineren met 10 vrienden.
************************************************

voor info en prijs : bel stijn 0477 75 64 45 of mail.
klinken

diner privé

Proeven & klinken

Proeven & klinken

Elke ochtend serveren we een lekker vers ontbijt. Vlei je neer en laat je bedienen, want hier ontbijt je zoals het hoort. Proef lokale kazen, lekker brood, vers fruit, … En voor de durvers is er een verkwikkende superfoodboost om de dag goed te starten! 
Wil je dineren of lunchen? Dat kan op aanvraag en volgens wat de huispot schaft. Natuurlijk kunnen we je ook enkele gezellige restaurantjes en cafés in de regio aanraden. 

vergezicht over Kanegem

Heerlijk rustig en toch centraal

Pastorie Caeneghem ligt centraal tussen Gent, Brugge en Kortrijk, op slechts 6km van de E40 Aalter, 14km van de E17 Deinze en 16km van de E403 in Ardooie.

Zo vormt onze B&B de ideale uitvalsbasis om De Kust, De Westhoek of de Leiestreek te bezoeken. Of spring op de fiets en ontdek het Brugse Ommeland of de Kunstroute in St Martens Latem. Ook voor wandelaars is dit een droomregio. We hebben uitgestippelde routes beschikbaar in, rond en buiten Kanegem. Ohja, de GR129 ligt op … wandelafstand.
( www.groteroutepaden.be/nl/gr-129-dwars-door-belgie )

Meer tips om je verblijf in pastorie Caeneghem onvergetelijk te maken?

Ontdek onze favorieten!

Onze tips