Bar is gesloten
Foto van tuin van de pastorie

Instant verliefd…

Op het leven

Levensgenieters, dat is het perfecte woord om ons gezin te beschrijven. Wij houden van gezelligheid, een warme sfeer, … Het leven is er om te vieren! Stijn is landschaps- & tuinarchitect, Tine floriste en chef-kok van dienst, Lowie proeft van het studentenleven en spring-in-‘t-veld Cyriel helpt maar al te graag mee met zijn ouders. Samen heten we je van harte welkom in onze thuis: pastorie Caeneghem!

Op de pastorie

Op de pastorie

Soms zijn het de dingen waar je het minste van verwacht die de grootste impact hebben. Zo ging het ook bij de pastorie. We wandelden het paadje op en … Wauw! We besloten onze nieuw gebouwde woning in te ruilen voor dit grootse verbouwproject. Samen met architect Dries Bonamie namen we de pastorie uit 1897 grondig onder handen. We legden onze passie in het interieur en dat voel je aan de fijne details en warme sfeer. Na vier jaar verbouwen opende in 2018 Pastorie Caeneghem als B&B en feestlocatie.

Op de tuin

Voor een tuinarchitect en floriste is de enorme tuin een absolute dream-come-true. De vele planten, kleurrijke bloemen, zwemvijver, … Hier heb je het hele jaar door een zalig vakantiegevoel. Tijdens ons eerste jaar hadden we het zotte idee om een Zomerbar te openen om mensen uit de buurt kennis te laten maken met Pastorie Caeneghem. De zotte ideeën blijven zich gelukkig opvolgen en de Zomerbar is ondertussen een gevestigde waarde! 

De tuin

Op Kanegem

Onze schitterende locatie danken we aan een overambitieuze pastoor. Hij maakte van de kerk de ‘Kathedraal van te Lande’ en ook de pastorie werd getransformeerd tot een prachtig landhuis. Intussen is de grootheidswaanzin voltooid verleden tijd, en zijn het vooral de gemoedelijke vibes die opvallen. In bloemendorp Kanegem krijgt rust een nieuwe dimensie.

video

Zelf ook de instant crush ervaren?

Kom proeven van de rust en gezelligheid!

onze B&B