Bar is gesloten
Fêtes

Locatie vol grandeur, sfeervol gezellig

Hier vier je ongedwongen, proef je van sfeervolle beleving of geniet je in alle rust. Verscholen achter de dorpskerk en midden in het groen wacht een bijzondere feestlocatie je op. Pastorie Caeneghem is een warme plek die geschiedenis ademt. Een kleine oase waar je de tijd haast vergeet. 
Binnen of buiten vieren? Hier zijn veel gezellige hoekjes en kantjes om te ontdekken. Tegelijk zijn die ontdekkingen het geheime ingrediënt voor intieme sfeer op je trouwfeest, babyborrel, communie, verjaardag of ander evenement. 

Feesten als maatwerk

We denken met je mee om een fijn feest op maat te creëren. Je kunt opteren voor homemade gerechten of een cateraar naar keuze – we kunnen trouwens enkele toppers aanraden! Ook met de decoratie helpen we maar al te graag. Van bloemen over sfeerhoekjes tot een uniek themafeest? We zetten onze creativiteit in om jou en je gasten een onvergetelijke ervaring te geven! 

Capaciteit indoor
max. 50 gasten zittend / max. 80 gasten walking dinner
Capaciteit outdoor
ca. 80 gasten

En petit comité

Een gezellig diner onder vrienden? Of een kleine bijeenkomstin een charmant bijgebouw? Welkom in onze Maisonette. Deze gezellige plek met overdekt terras biedt ruimte voor 10 personen. Gastvrouw Tine zorgt voor een heerlijk menu, jij voor de ambiance!  

Richtprijzen
De pastorie
Zomer
(1 mei tot 30 september)

Prijs op aanvraag.
De volledige pastorie inclusief gebruik van de tuin. Boek je een avondfeest dan komt er een forfait bij voor de 4 gastenkamers inclusief ontbijt

Winter
(1 oktober tot 30 april)

Prijs op aanvraag.
De volledige pastorie exclusief gebruik van de tuin. Boek je een avondfeest dan komt er een forfait bij voor de 4 gastenkamers inclusief ontbijt

Last minute
(max. 21 dagen voor uw event)

Prijs op aanvraag. Enkel home made catering mogelijk.

de maisonette
Het hele jaar door
(max. 21 dagen voor uw event)

Momenteel niet beschikbaar

Algemene info

Alle prijzen zijn richtprijzen inclusief BTW en exclusief eventuele opties.
Andere formules en opties zijn bespreekbaar.

Vragen over het huren van Pastorie Caeneghem als eventlocatie?

pastorie Caeneghem